Økologisk hudpleie :

ØKOLOGISKE , ORGANISKE , RENE PRODUKTER :

 

 

FRÅ AYURVEDA:

 For det første er alle produktene eg selger her i Odda aromaterapi.

 100% økologiske og organiske.

 

Lakshmis sine organiske produkter frå Ayurveda (Som selges hos odda aromaterapi)

 Er ikkje kun organsike i et ledd , men helt frå grunnen i alle ledd av et agrikulturisk økosystem som har best utviklet fremgangsmåter , har grøderik jord, beskytter naturreservater, og har som kriterier å best ta vare på miljø,mennesker og dys.

 som en konsekvensav dette er at organiske produkter ikkje innholder farlige stoffer men innholder kun naturlige stoffer fra planter som er dyrket organisk og biodynamisk eller vokser vill og innholder da plante ekstrakter, blomstrvann, vegetabilske fuktgivere, kaldpressede vegetabilske oljr 100% rene eteriske oljer.

 Et produkt som blir definert som setifisert organsik kosmetikk må hele tiden bli vurdert av inseksjons autoriteter for og bli premiert med et serfikat spesielle regler.

 

Kvifor lager lakshmi økologiske produkter:

 Lakshmi har bestemt å overtale en mer bevist måte å leve på når vi ser på de miljømessige katastrofer og ødeleggelser som er påført vår planet.

 Vi må beskytte , respektere og være glad i jorden vår og for våre barn. Og med dette til grunn har lakshmi bestemt å lage helsemessige og trygge organiske produkter.

 

 

Om du ønsker mere info om dette sjekk andre innlegg i bloggen eller Facebook : Rachels Aromaterapi ( kan og bestilles på nett)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits