Ayurveda sin hårpleie :)

Ayurveda sine hårpleier produkter er rensende og pleiende.
Nære håret, Og sørger for at håret ikkje blir skader av sterke kjemilkalier. Ayurvedisk sjampo er rik på urter som kjemper mot infeksjoner i hodebunnen, styrke røtter.
Revitalisere håret og indusere hårvekst.

 
Ka er sls,, dette såkalla skadelige kjemiske stoffet?
Sodium lauryl sulfate er ein vanlig ingrediens i mange sjampoer som gir den en tykk, skummende effekt.
Selv om sjampo som inneholder dette skummende middel kan rengjøre håret godt, kan de også tørke hodebunnen eller strippe fargen fra farget hår. hårpleieprodukter tilgjengelig som effektivt renser og nærer håret uten å være avhengig sulfater.

Daglig bruk av sjampo som inneholder SLS kan fremme utvikling av flass, håravfall og en kløende hodebunn.
Dine hårsekker kan også lide som resultat.


Noen mennesker kan oppleve problemer, mens andre kanskje ikke, eller i noen tilfeller økt eksponering kan resultere i ett eller flere av de forholdene som er nevnt ovenfor. Det er viktig å vurdere den sammensatte effekten ved hjelp av en sjampo som inneholder SLS kan ha.
Som de fleste av oss som vasker håret hyppig,vil kjemikaliene i sjampo bygge seg opp over tid i kroppen din.

Mens det er ingen bevis for å knytte SLS til kreft eller andre alvorlige helsemessige problemer, hvis du opplever hodebunnen problemer så anbefaler vi at du kjøper en SLS fri sjampo

 
2 kommentarer

Louise Bellingmo

16.01.2015 kl.12:50

Takk for opplysningen!:) Og utrolig fin blogg!

beautyhealth

16.01.2015 kl.13:03

Louise Bellingmo:
versegod :)

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits