Hydrolater

HYDROLATER:

 


Rose hydrolat :

Virker inn både på kropp og sjel/ sinn; øker kjærligheten. Føles oppfriskende og hjelper mot hudbetennelser, betennelse i mage, tarm og urinveiene. Kan brukes mot øyebetennelse. God effekt også på aldrende hud god mot smårynker. Kan brukes på sensitiv hud.

 

Einer hydrolat, 125 ml:

Ideelt for fet og uren hud. Har en sterk vanndrivende og drenerende effekt. Er derfor bra og kombinere med produkt/ behandlinger for cellulitter og ødemer, samt nyreproblemer, reumatiske og blodsirkulasjon

 

Neroli, Appelsinblomst hydrolat, 125 ml:

Virker sammentrekkende og lindrende på hud, hjelper mikrosirkulasjon. Rensende ansiktsvann, antiseptisk. Virker avslappende og kjølende. Bra når en er stresset og gjerne sliter med å få sove. Passer alle hudtyper. Gir balanse og en følelse av velbehag.

 

Lavendel hydrolat, 125 ml:

Hjelper hud som er rødlig (blodårer), har irritasjoner i seg og for stresset hud med lite vitalitet. Har også støttende og smertestillende effekt. Bra også i de varme årstidene, for å fukte og friske opp huden

 

Peppermynte hydrolat, 125 ml:

Den har en styrkende og rensende effekt. Påført lokalt virker den oppfriskende og reduserer smerter forårsaket av cephalea. Bra også for å redusere rødhet forårsaket av overgangsalderen. Utmerket som ansiktslotion for å tone og friske opp huden. Bra også for fet, trett, rødlig og hud med kviser.

 

Kamille Roman hydrolat, 125 ml:

Virker kjølende og avslappende og reduserer rødhet. Passer for alle hudtyper, også for de med veldig sensitiv hud. God for tørr hud. Virker avslappende på irritasjoner, brennenesle, brennmanet og solbrenthet.

 

Muskatell Salvie hydrolat, 125 ml:

Virker avslappende og anti-inflamatorisk. Har en tonifiserende effekt; hjelper dehydrert hud og chapped hud. Virker også oppbyggende på tørt og stresset hår.

 

Kontakt meg på Facebook siden min Rachels Aromaterapi om du ønsker å kjøpe et produkt.

Eller kom innnom Odda aromaterapi.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits