Ayurveda--- Te!

 

Digest Plus Te

 

Te som motvirker oppblåsthet og gir umiddelbar lindring ved forspisning!

Digest Plus te er en skarp og stimulerende krydderte som varmer når været er kaldt. Teen kan anbefales for å stimulere fordøyelsen før eller etter måltider, men kan også brukes ellers på dagen. God når du har spist for mye eller for tung mat.


Gentle Breath Te

Velsmakende te som lindrer lett hoste og motvirker lette astmatiske plager!

Gentle Breath te er en velsmakende og forfriskende te som spesielt anbefales når været er kaldt og vått. Teen er god for luftveiene, halsen og stemmebåndet og gir en behagelig smak i munnen.

 

 

Kapha Te

En helsebringende erstatning for morgenkaffen! Sterk te som motvirker sår hals og er lett slimløsende ved forkjølelse

Kapha te er en sterk og varmende krydderte som er god å ta om vinteren når forkjølelsessymptomene melder seg med full styrke. Teen virker stimulerende og oppkvikkende og kan godt være en helsebringende erstatning for morgenkaffen.

 


Pitta Te

Te som virker avkjølende selv når den drikkes varm!

Pitta te er en avkjølende krydderte som inneholder lakrisrot, ingefær, kanel, kardemomme og tørkede roseblader. Den er mild og rund på smak og kan drikkes både varm og ved lunken temperatur. Selv om den drikkes varm, virker den avkjølende på fysiologien.

 Vata Te

Te med en lett beroligende effekt på kroppen!

 

Vata te er en velsmakende og varmende krydderte som inneholder lakrisrot, ingefær, kanel og kardemomme.

 

Den er god på smak og siden den er lett beroligende er den fin å drikke om kvelden, men kan også brukes resten av dagen. Den er også fin ved lett uro i sinn og kropp, luft i magen eller ved kalde hender og føtter.

 

 

 Produktene selges hos Odda Aromaterapi.

 

 

Kan bestilles :

Facebook: Rachels Aromaterapi

Eller du kan kontakte meg her på bloggen for mere info eller kjøp.

 

--Rachel--

2 kommentarer

spisogspar

24.05.2015 kl.21:34

Så mange gode tips! Tusen takk:)

beautyhealth

24.05.2015 kl.22:18

spisogspar:
Bare hyggelig ;-)

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits