Ayurveisk Detox:

Detox Ayurveda

 

 Alt som skader kroppen, eller som ikkje er nyttig for den anses som et giftstoff,enten det kommer i frå forurensning, kjemikalier, tilsetningstoffer eller frå det indre av kroppen i form av ama.

Ama dannes når matvarer ikkje blir ordentlig fordøyd, og blir ansett og være roten til sykdom.

Både negative tanker og følelser, deprisjoner  fører til ama.

En opphopnong av giftstoffer er ofte grunnen til at man føler seg trette,uvel,har hodepine, får celulitter og går opp i vekt.

( det kan også være roten til mere alovorlige sykdommer,lidelser)

Det er nesten umulig å ikkje samle opp ama i kvardagen, så Ayurvediske leger anbefaler alle voksne og gjenomføre regelmesige avgiftningskurer.

 

 For at en detox skal være effektiv, bør man forsøke og kvile hodet samtidig med fordøyelsesystemet.siden desse 2 krever mest energi frå kroppen.

Man må forsøke og holde seg i rodog ikkje være overaktiv, slik at kroppen har nokk av energier til å arbeide med giftstoffer.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits