Heimelaget øyenmaske!

Heimelaget øyenmaske alla lavendel style!

I dag har eg laget øyenmaske med lavedel.

Lavendel har mangen gode egenskaper, men noen av egenskapene eg er ute etter når eg lager en øyenmaske er det å fremme god søvn, samt virke beroligende.

Eg brukte gamle gaskluter, og da mener eg gamle,litt misfarget og slitt. men men, kjekt og kunne bruke det videre ;)Eg sydde maskene med garn. Og gjorde det hele veldig enkelt. Så de ser kanskje ikkje perfekte ut, men for bruksmåten sin så er det ok, vil eg tru. Tok 2 stk store pads inni maskene. En for kvart øye. Tørket lavendel og en liten dråpe eterisk olje av lavendel vera.En skal min kjære borebasse Thomas ha med seg på flyet når han skal ture seg litt. Og en skall eg ha . Kanskje eg tar meg et bad i kveld og nyter litt ekstra vælvere med maske på øynene og tørket lavendel i vannet.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyhealth

beautyhealth

28, Odda

Dette er en blogg dedikert til min lidenskap: Ayurveda og Aromaterapi. Helse estetikk og denne bransjen . Eg har stor interesse for helse , kropp og selvutvikling. Vælvere og skjønnhet. Eg jobber innen helse og trivest godt der. .Denne bloggen er et kreativt utfoldelse for meg der eg deler kunnskap og erfaringer og forhåpentligvis lærer eg også :) Har også en annen blogg som går kun på bedriften min ( nett startet) ayurvedas.blogg.no som har en egen kategori her inne, ---------- YOUR BEAUTY, YOUR CHOICE ----------

Kategorier

Arkiv

hits